AANBIEDING

Snelle levering in Nederland en internationaal

Exclusieve online bonuspakketten

De Orviax formuleUniek concept & uniek resultaat

De Orviax™ formule is samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten. Dit belangrijke feit geeft u de gemoedsrust Orviax™ te kunnen gebruiken zonder u zorgen te hoeven maken over de ongewenste bijwerkingen en gezondheidsrisico's.

Bovendien heeft u, aangezien Orviax™ volledig natuurlijk is, geen recept van de dokter nodig om een bestelling te kunnen doen. Orviax™ maakt gebruik van een unieke mix van 11 kruiden die, in combinatie met elkaar, ingezet worden tegen erectiestoornissen bij mannen. Bekijk hieronder onze uitzonderlijke combinatie van plantaardige ingrediënten.

De Orviax™ formule bestaat uit krachtige afrodisiacische kruidenconcentraten uit China, Europa en Zuid-Amerika. De Orviax™ ingrediënten zijn afkomstig van telers met alleen de krachtigste planten uit deze regio's. Ze worden geconcentreerd door middel van een gepatenteerd proces dat de kwaliteit van de ingrediënten verder verbetert tot een superieur niveau. Deze kruiden zijn 15 keer sterker geconcentreerd dan de industriestandaard.


Damiana

Damiana wordt in Centraal - en Zuid Amerika als sinds de tijd van de Maya's gebruikt als afrodisiacum. Over een periode van duizenden jaren heeft het een reputatie opgebouwd als een bewezen middel om het seksuele uithoudingsvermogen te vergroten, de erectie te verstevigen en orgasmen te verbeteren. Klinische studies met betrekking tot het gebruik van Damiana hebben een toename van de seksuele activiteit laten zien.


Ashwagandha Wortel

Ashwagandha wordt gebruikt voor het stimuleren van seksuele vitaliteit, als een adaptogeen en als een kalmerend middel. Sommigen noemen Ashwagandha wel het Indiase ginseng omdat het in de ayurvedische geneeskunde op dezelfde manier gebruikt wordt als ginseng in de traditionele Chinese geneeeskunde. Ashwagandha wordt veel gebruikt in Ayurveda, een Indiaas systeem van holistische geneeskunde. De wortel is vooral bekend om haar adaptogene eigenschappen. Een adaptogeen is een fysiologische agent die in staat is op natuurlijke wijze de weerstand van het lichaam tegen emotionele en lichamelijke spanningen te verhogen. Ayurvedische artsen gebruiken Ashwagandha traditioneel voor het bereiken van ontspanning en emotioneel evenwicht. Wij hebben de Ashwagandha Wortel opgenomen in Orviax - omdat het ontspant en de stress in het lichaam van de man vermindert. Hiermee helpen we het lichaam om op een natuurlijke wijze een erectie op te bouwen.


Avena Sativa

Avena Sativa wordt ook gebruikt om zowel mannen als vrouwen snel en effectief te stimuleren. Bij mannen is het effectief op het gebied van impotentie en vroegtijdige ejaculatie. Bij vrouwen stimuleert het middel de libido. Het bevat ook bestanddelen die rustgevend zijn voor de hersenen en het zenuwstelsel.


Gingko Biloba

Ginkgo Biloba is erkend als een drankje dat goed is voor de hersenen; het kan helpen het geheugen te verbeteren - zowel het korte als het lange termijn geheugen, de reactiesnelheid te verhogen en de mentale helderheid te verbeteren. Andere voordelen van Ginkgo Biloba zijn onder meer vermindering van spanningen, angst, en het herstel van energie. Wij hebben Ginko Biloba in Orviax™ opgenomen om mentale en fysieke spanning, voorafgaande aan de seksuele opbouw van de man, uit de weg te ruimen.


Koreaanse Ginseng

De belangrijkste werkzame bestanddelen van Koreaanse ginseng zijn ginsenosiden. Ginsenosiden zorgen voor een toename van eiwitsynthese en activiteit van neurotransmitters in de hersenen. Ginseng stimuleert de vorming van bloedvaten en verbetert de bloedcirculatie in de hersenen waardoor het geheugen en cognitieve vaardigheden verbeterd worden. Ginseng verbetert ook de bloedcirculatie in de mannelijke organen. Ginseng wordt ook gebruikt bij diabetes, migraine, infecties, bestraling en bescherming bij chemotherapie, en is goed voor de nachtrust en de eetlust.


Maca

Maca staat bekend als Peruaanse Ginseng en versterkt het kliersysteem. Dit kruid is op twee verschillende manieren goed voor de seksuele gezondheid: het verbetert de seksuele prestaties en het seksueel verlangen, en daarnaast verbetert Maca het uithoudingsvermogen en geeft het meer energie. Lepidium meyenii ofwel Maca is een kruidachtige tweejarige plant of eenjarige plant (sommige bronnen zeggen een overblijvende, vaste plant) afkomstig uit de hoge Andes van Bolivia en Peru. Het wordt geteeld vanwege haar vlezige hypocotyl (eigenlijk een versmelting van hypocotyl en de stamwortel), die wordt gebruikt als groente en als een geneeskrachtig kruid. Zowel het Spaans als het Quechua kent meerdere namen voor de plant: Maca Maca, main, ayak chichira en ayak willku. Maca wordt al sinds eeuwen door de bewoners van het Andesgebergte verbouwd. Het werd door de Inca strijders gegeten voor ze aan een veldslag begonnen en het werd gebruikt voor het betalen van de Spaanse keizerlijke belastingen. Het Department of Urologie, University of Ulsan College of Medicine heeft een dubbelblinde studie uitgevoerd naar de "werkzaamheid van Maca voor erectiele dysfunctie." De conclusie was:"Onze gegevens tonen aan dat rode ginseng een effectief alternatief is bij de aanpak van erectiestoornissen". Een belangrijk ingrediënt van Maca is Ginsenoside, dat de bloedstroom naar de hersenen en de penis wijzigt, en de bloedstroom en de hoeveelheid sperma kan vergroten. Russische wetenschappers hebben gemeld dat Ginseng zowel de fysieke als de mentale activiteit stimuleert, atletische prestaties verhoogt en een positief effect heeft op de seksuele klieren. Maca wordt voornamelijk gebruikt bij impotentie, maar ook om de bloeddruk te normaliseren en tegelijkertijd het lichaam te verjongen en te revitaliseren.


Muira Puama

Muira Puama, ook wel "potentie hout" genoemd, is een kleine boom die zo'n 5 meter hoog kan worden en aangetroffen wordt in het Braziliaanse Amazonegebied. Het zijn vooral de schors en de wortel van de Muira Puama die worden gebruikt. Inheemse volkeren gebruiken Muira Puama bij impotentie, vermoeidheid, neuromusculaire problemen en reuma. De botanische naam voor de Muira Puama is Ptychopetalum olacoides. Wees niet verbaasd als u Muira Puama op vele verschillende manieren gespeld ziet zoals onder andere Mara Puama, Marapuama en Marapama. De wortel en schors worden door de inheemse bevolking van het Rio Negrogebied voor een verscheidenheid aan aandoeningen gebruikt, met name het gebruik van kruiden bij seksueel disfuntioneren is populair.


Zaagpalm (Ptychopetalum)

Zaagpalm extract is een extract van de vrucht van de Serenoa repens. Het rijk aan vetzuren en fytosterolen en de eerste resultaten van het gebruik van de vrucht met betrekking tot de aanpak van goedaardige prostaathyperplasie zijn bemoedigend. Indianen gebruikten de vrucht als voedsel, maar ook bij een verscheidenheid aan problemen aan de urinewegen of aan het reproductieve systeem. De Europese kolonisten leerden al snel het gebruik van de Zaagpalm kennen. Het werd voor zeker 200 jaar gebruikt als een grof extract voor verschillende kwalen, waaronder asthenie (zwakte), urinaire problemen en voor het herstel na een ernstige ziekte. De eclectische arts H.W. Felter schreef er bijvoorbeeld het volgende over "Zaagpalm is een rustgevend, slijmoplossende, voedzame drank, die goed is voor de spijsvertering... het lijkt erop dat het vooral een gunstige uitwerking heeft op de voortplantingsorganen wanneer weefsel wordt afgestoten....  Zaagpalm, ook wel bekend als Serenoa repens of Sabal serrulatum, is een kruid dat meestal wordt gebruikt bij problemen die samenhangen met goedaardige prostaathyperplasie (BHP). Het medicinale element van Zaagpalm is is afkomstig uit de gedeeltelijk gedroogde rijpe vrucht van de Amerikaanse dwerg palmboom, die in de kustgebieden van de Zuidelijke Verenigde Staten, vanaf North - en South Carolina en Florida tot aan Californië wordt aangetroffen. BPH is een bijna universeel gevolg van het verouderingsproces van mannen. Wanneer de prostaat groter wordt, kan dat leiden tot zowel irritatieve als obstructieve symptomen, maar toch kan men aan de hand van de grootte van de prostaat niet voorspellen welke symptomen de patiënten zullen ervaren. Wij hebben Zaagpalm opgenomen in Orviax™ vanwege het feit dat ze het mannelijk orgaan versterkt en verouderingsverschijnselen tegengaat.

Het gepatenteerde Orviax™ fabricageproces extraheert de ingrediënten in 17 keer hun normale sterkte, waarmee wetenschappelijk bewezen, onmiddellijke, en lange termijn voordelen worden geboden.

Telefoon 24/7: +31-20 24 15 891


We leveren in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar ook in kleinere steden en dorpen.
We garanderen een snelle en betrouwbare bezorging.