AANBIEDING

Snelle levering in Nederland en internationaal

Exclusieve online bonuspakketten

Gebruik Orviax verantwoord

Het helpt u zelfs een grotere hoeveelheid mannelijke ejaculatievloeistof te lozen, wat haar onder de indruk zal brengen en doen smeken om meer.

Hoewel Orviax een plantaardig supplement is, dient u het toch verantwoord te gebruiken. Zelfs natuurlijke ingrediƫnten kunnen schadelijk zijn als u ze verkeerd gebruikt. Daarom voelen wij de verantwoordelijkheid om u hierbij richtlijnen te geven voor een veilig gebruik van Orviax, met zo weinig mogelijk risico's.

  • Orviax is alleen bestemd voor gebruik door volwassenen. Als u niet 18 jaar of ouder bent, dan is Orviax niet voor u bedoeld en zullen we het niet aan u verkopen.
  • Gebruik Orviax niet als u zwanger bent of zwanger probeert te raken. Er zijn vrouwen die hebben geprobeerd om Orviax te gebruiken om hun eigen libidoproblemen op te lossen, hoewel Orviax werd samengesteld voor het oplossen van mannelijke erectieproblemen. We raden u aan om in geen geval dit middel te gebruiken als er enige kans is dat u zwanger zou kunnen zijn of raken.
  • Houdt u aan de aanbevolen doses. De aanbevolen doses zijn voor de meeste mannen veilig en werkzaam. Neem nooit meer in dan de aanbevolen dosis. Orviax dient te worden gebruikt zoals aangegeven.
  • Als u gevoelig bent voor bepaalde plantaardige producten of kruiden, neem dan eerst contact met uw huisarts op voordat u met Orviax begint. Een klein aantal mensen kan allergische reacties vertonen op bepaalde kruiden. Uw arts kan u helpen te bepalen of Orviax voor u het juiste middel is.


We leveren in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar ook in kleinere steden en dorpen.
We garanderen een snelle en betrouwbare bezorging.